zaterdag 29 juni 2013

Even bijwerken

Ik loop een klein beetje achter. Ik heb het de afgelopen weken een beetje te druk gehad, vandaar dat ik een tijdje niets van me heb laten horen.

Een tijdje geleden alweer deed ik mee met de paper happy crafty swap van studio Zakka . Ik kreeg een pakketje van Kirsten en een pakketje van Kimberly, allebei hebben zij geen blog.
Ik ben echt heel blij met de ontvangen pakketjes, daar kan weer flink mee geknutseld worden!
Verder stuurde ik dream make share post naar haar .

Iris en Amber, mijn dochters, deden deze keer ook mee met dream make share. Iris kreeg leuke post van Jochem, ze was er erg blij mee en heeft alles meteen in gebruik genomen voordat we er een foto van konden maken.
Amber mocht post versturen naar Jochem en stuurde o.a. onderstaande Yellow bird van vilt die we samen gemaakt hebben.
Iris heeft ook post verstuurd maar daar hebben we geen foto van.

woensdag 12 juni 2013

gewonnen weggevertje en post

Afgelopen weekend heb ik een weggevertje gewonnen bij mamadoggie . Maandag was het pakketje er al:
In het pakketjes zaten hele mooie knopen, mooi lint, een label, twee tapejes en een prachtige bol katoen. De katoen heeft overlopende kleuren, dat maakt het haken extra leuk want je weet nooit hoe het resultaat zal zijn. Mijn dochters hebben zich zitten verbazen over de stempel zegel die op het label stond; 'Hoe heeft ze dat gedaan?' . Dank je wel Marieke ik ben heel erg blij met je weggevertje!
 
Verder kreeg ik ook nog post van Nel, via dream make share. Ook zo'n mooi pakketje, er zat een brief in, stickers (mijn oudste dochter vindt ze helemaal geweldig), twee heel mooi gehaakte onderzetters, bloemen, een kaart om zelf te kleuren en een heel mooi velletje papier. Nel verteld dat ze zelf het papier marmert, ze knipt of scheurt het in stroken. Met lintjes en tijdschriftpapier naait ze het weer aan elkaar tot een velletje waar je weer wat mee kan knutselen. Ik vind het papier echt heel erg mooi.

Verder vroeg Nel hoe het met onze poes gaat en ik dacht er zijn er vast meer die het willen weten. Hij is momenteel van zijn verkoudheid af, dus hij hoeft niet meer steeds te hoesten. Ik geef hem nog wel elke dag pijnstillers. Als hij ergens vanaf moet springen dan begint hij te grommen dus dat zal wel pijn doen. Verder slaapt hij veel en lijkt hij niet zo heel veel last te hebben van zijn gebroken ribben, maar hij zal het toch nog steeds wel flink voelen.

zaterdag 8 juni 2013

Eén zwaluw maakt nog geen zomer.

Met dat in gedachte maakte ik een week of twee geleden niet één zwaluw maar een heleboel en hing ze voor het raam, in de hoop dat het snel mooi weer zou worden. En het is nog gelukt ook ;-)

De platte zwaluwen komen uit het boek 'Kringloopgeluk' ik hiervoor twee vellen papier op elkaar geplakt. De drie demensionale zwaluwen heb ik hier gevonden.

De foto's zijn overgens ook van twee weken geleden, de sierkersen zijn inmiddels uitgebloeid.



woensdag 5 juni 2013

Knutselen

Ik doe bij ons in de kerk kinderwerk, afgelopen zondag was ik aan de beurt bij de kinderen van groep 6, 7 en 8. Voor de verandering ben ik eens met ze gaan knutselen (meestal doen we spelletjes of puzzels e.d.). Ik had allemaal lege potten meegenomen en een heleboel decopatch papier. De kinderen mochten de potten beplakken met decopatch papier en dan konden ze er een waxine lichtje indoen.
De kinderen vonden het heel leuk om te doen, zelfs de jongens waren er druk mee.
Hier volgt een foto impressie, alle kinderen heb ik van de foto's gehaald, alleen mijn eigen zoon is op één van de foto's nog herkenbaar.